Sentinel Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 Siema. Mam taki problem ze scarem bowiem gdy włożyłem gearboxa do korpusu miałem problemy z włożeniem zębatek selektora gdy je jakimś cudem włożyłem karabin działał tylko na pojedynczym nawet gdy przełączyłem na serie. Jak to naprawić? Quote Link to post Share on other sites
chomik_pl Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) Jeżeli tak składasz repliki jak piszesz posty to nie dziwi mnie ze replika nie działa. Co do twojego problemu to trzeba to po prostu poprawnie zainstalować zakładając ze pozostałe części gearboxa nie są uszkodzone. Sprawdź również listwę selektora, choć według mnie będzie ok. Może dodaj jakieś zdjęcia poskładanych elementów, będzie łatwiej doradzać. Edited June 19, 2013 by chomik_pl Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted June 19, 2013 Report Share Posted June 19, 2013 (edited) http://www.youtube.com/watch?v=r_dSbmmqhTk I dziesiątki podobnych filmów znajdziesz na youtube. Edited June 19, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
Sentinel Posted June 19, 2013 Author Report Share Posted June 19, 2013 (edited) gearbox działa tylko coś jest nie tak z selektorem, a zamontować w nim dobrze zębatki od selektora to cud Edited June 19, 2013 by Sentinel Quote Link to post Share on other sites
adame12 Posted June 20, 2013 Report Share Posted June 20, 2013 Jak składałem ostatnio scara koledze to też miałem problem z selektorem. Po 8 próbach stwierdziłem żę lepiej nie będzie i są wszystkie tryby ognia, ale nie na tych miejscach na których być powinny. Najważniejsze że działa. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts