koksiarzkosiarz Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Cześć wszystkim ;). Chciałbym się zwrócić z zapytaniem czy warto kupić replikę G&G m4 raider,ponieważ mam dylemat pomiędzy G&G , m4 cyma(cm008) i rk-06.Wiem ,że ostatnia replika jest dobra i ciekawa jednak chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o G&G i Cymie(tak szukałem ale wiele nie ma na temat obydwu replik).To będzie moja 2 replika. Proszę o rozbudowane odpowiedzi(nie "bierz rk"). Dzięki z góry i pozdrawiam. Quote Link to post Share on other sites
jachu0203 Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 bierz rk 06 :D Quote Link to post Share on other sites
JoHnnY:D Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Bierz RK, to pewniak ;). Tylko wersję SW najlepiej (nie wiem czy RK06 ma takową ;p, ale chyba tak). Ja bym nie ryzykował z innymi replikami, a moi koledzy mają RK i chwalą ;). Quote Link to post Share on other sites
koksiarzkosiarz Posted June 25, 2013 Author Report Share Posted June 25, 2013 (edited) Bierz RK, to pewniak :icon_wink:. Tylko wersję SW najlepiej (nie wiem czy RK06 ma takową ;p, ale chyba tak). Ja bym nie ryzykował z innymi replikami, a moi koledzy mają RK i chwalą :icon_wink:. Jest na gunfire tylko taka :icon_biggrin: Ale jeszcze chciałbym się dowiedzieć nieco więcej o tamtych replikach ;) Edited June 25, 2013 by koksiarzkosiarz Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Cóż emki od Cymy są dosyć świeże na rynku więc nikt nie może za wiele o tym powiedzieć. Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej szukaj tutaj: http://forum.wmasg.pl/topic/137567-m4-cyma/ . Quote Link to post Share on other sites
koksiarzkosiarz Posted June 25, 2013 Author Report Share Posted June 25, 2013 Cóż emki od Cymy są dosyć świeże na rynku więc nikt nie może za wiele o tym powiedzieć. Jeżeli chcesz dowiedzieć się czegoś więcej szukaj tutaj: http://forum.wmasg.p...137567-m4-cyma/ . A G&G? Ja czytałem "M4 wybór ostateczny" pisało ,że ok dopóki się nie kombinuje z nimi :D Quote Link to post Share on other sites
HeXs Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 (edited) G&G są bardzo fajne jednakże jest jak mówisz - strach jest coś w nich ruszać. Jeżeli chciałbyś jakaś fajną emkę to poponowałbym KWA albo EA, które są polecane przez większość użytkowników. Oczywiście zrobisz jak będziesz chciał - użytkownicy mogą tylko poradzić. Jak chciałbyś emkę lub coś z jej rodziny to bardziej bym się nastawiał na GFC albo JG lub markowe repliki od firm jak KWA czy EA - tutaj musisz mieć już 1000zł na replikę bo do broni musisz dokupić dobrą baterię,a przy okazji wymienić gumkę HU. W razie jakichkolwiek pytań zapraszam na PW - szkoda śmiecić forum : ) Edited June 25, 2013 by HeXs Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted June 25, 2013 Report Share Posted June 25, 2013 Jak dla mnie - nie warto. Korpus ZnAl-owy, nawet nie wygładzony, źle spasowany chwyt przedni, pseudo lufa precyzyjna, słabe zębatki a cena/jakość zdecydowanie słabo wypada. Takie mam doświadczenia z serią z 2010 lub 2011 roku. Plus pękająca sprężyna M90 :). Quote Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted June 29, 2013 Report Share Posted June 29, 2013 Jest na forum temat z opisami eMek od każdego producenta. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts