Mastodont Posted June 27, 2013 Report Share Posted June 27, 2013 Witam, Jestem kompletnym początkującym. Swoje pierwsze kroki w ASG pragnąłem zacząć od jakiegoś boczniaka. Zakupiłem więc replikę pistoletu colta 1911 od cymy ( http://gunfire.pl/product-pol-1152195276-Replika-pistoletu-elektrycznego-CM123.html ). Zamówiłem ją w poniedziałek, paczka doszła wczoraj. Wszystko ładnie, pięknie, bateria poszła do ładowania, reszta na piedestał do podziwiania. Rano zapragnąłem ją przetestować i sobie troszeczkę postrzelać. Tu właśnie napotkałem problem, gdyż replika oddała tylko 3 strzały - 1 suchy i 2 z kulkami - i przestała działać. Nadmienię, że baterię ładowałem około 12 godzin (przez całą noc). Również dzisiaj, wstawiłem ją do ładowania na około 5 godzin. Ten sam efekt- wystrzelona tylko 1 kulka, replika nie działa. Będę dozgonnie wdzięczny za wszelaką pomoc. ;) Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Przeładowałeś batkę. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts