Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Replika do 400-500 zł

Recommended Posts

Witam,

nie jestem zbytnio zorientowany w temacie ASG.

Wraz z kolegami chcieliśmy wyposażyć się w jakąś broń długą max do 500 zł/sztuka.

Mam też pytanie, ile strzałów można oddać do rozładowania akumulatora ?

Oraz jak wygląda sprawa zasięgu takiej broni ?

Śmiało możesz brać całą serię RK (kałachy) od boyi, jeśli jednak podobaja ci się giety szukaj JG. Co do M w tym przedziale cenowym nie polecam, lepsze egzemplarze od 700 sie zaczynają.

Co do akumulatora.. Jeśli dobrze się z nim obchodzisz, to pociągnie ci jakieś 3 cztero/pięciogodzinne strzelanki.

Zasięg zależy od wielu części repliki, to nie tylko fps. Średnio nowa replika sunie na 40 metrow (380fps), może troszke mniej może troszke więcej. Dokonujesz pewnych niezbyt kosztownych zmian i zasięg powiększa się o 10m.

Edited by Ombre

G36C od GFC Guns czyli GFG14

- cena ok 370 (jak oni to robią to nie wiem :zastanawia: )

- 2 lata gwarancji

- darmowa dostawa (z ich sklepu oczywiście)

- zasięg stocka ok 40 m ale po wymianie lufy i gumki z dobrymi kulkami powinno dać i 50 m (czyli true Ombre story)

- co do aku to zależy czy dobrze ładowany (patrz ładowarka) od 3 do 6 (optymistycznie) magazynków, w tym przypadku decyduje wiele czynników

(...) od 3 do 6 (optymistycznie) magazynków, w tym przypadku decyduje wiele czynników

Rozumiem, że masz na myśli Hi-capy, bo Marx może się przestraszyć lowow i midów... :icon_wink:

Guardery też są ok

Tu miałbym obiekcje. Jeszcze rok temu używałem tylko Guarderów ale w pewnym momencie coś dziwnego zaczęło się z ich lotem... :icon_confused:

G36C od GFC Guns czyli GFG14

- cena ok 370 (jak oni to robią to nie wiem :zastanawia: )

- 2 lata gwarancji

- darmowa dostawa (z ich sklepu oczywiście)

- zasięg stocka ok 40 m ale po wymianie lufy i gumki z dobrymi kulkami powinno dać i 50 m (czyli true Ombre story)

- co do aku to zależy czy dobrze ładowany (patrz ładowarka) od 3 do 6 (optymistycznie) magazynków, w tym przypadku decyduje wiele czynników

A czy ktoś jeszcze może się wypowiedzieć na temat tej repliki ?