trajler Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Witam Zaczynałem strzelać się jak asg raczkowało w polsce ( pistolety na spręzyny , mp5 z tokio marui wymiatało) następnie przeszedłem na AEG famas TM ,następnie przerwie kilku letniej jak wróciłem do asg kupiłem M4 z G&G ale strasznie działało bo kupiłem używke(byłem na 2 strzelankach ) no i znowu przerwa kilka lat. No i wracam i tutaj pełno tzw "chinioli" za 500zł aegów po 400fpsów i myśle sobie WTF?. Czy jest ktoś w stanie doradzić w sprawie zakupu aega posiadającego około 450 fpsów (może być aeg+ tuning) full metal najlepiej. I czy da rade przy tych chiniolach nie przepłacić ? czy jednak firmówka to firmówka i trzeba wydać na taki sprzet 2000zł. Jeśli niechcecie odpowiadać to nie disujcie posta linkami do forum innego.Dziękuję z góry za wszelkie uwagi . Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Sprawa wygląda następująco: http://wmasg.pl/pl/articles/show/232920 Tutaj są podane propozycje replik w różnym przedziale cenowym. "Chińczyki" bardzo poprawiły swoją jakość przez te lata. Jednak dalej są to repliki budżetowe, jeżeli stać Cię na pierwszą klasę to nie masz nad czym się zastanawiać. Wybór jest naprawdę duży, żeby ułatwić kolegom pomoc mógłbyś podać typ repliki którym się interesujesz. Quote Link to post Share on other sites
trajler Posted June 28, 2013 Author Report Share Posted June 28, 2013 Seria M4 i gdyby był metalowy cały to już wogule cudo, ponoć M4 z KWA kiedyś było tak sprzedawane ;> Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/136561-repliki-m4-wybor-ostateczny/ No i tyle w temacie :icon_razz2: Quote Link to post Share on other sites
trajler Posted June 28, 2013 Author Report Share Posted June 28, 2013 dzieki swietny material na temat rownierz chinioli ! = temat do zamknięcia Quote Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted June 28, 2013 Report Share Posted June 28, 2013 Zostawię, w razie wątpliwości będzie jak znalazł. A i prośba na przyszłość. Postaraj się pisać w schludniejszy sposób :icon_wink: Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts