Powała Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Bierz cm.049 EBB ze składaną kolbą. Jest zarąbista i najlepsza według mnie z mp'piątek. (Pogrubienie moje)Tylko z ciekawości zapytam, ile wersji i jakich producentów przetestowałeś żeby mieć porównanie? Z Twojego profilu wynika, że użytkujesz AUG-a i M4A1, skąd więc taka autorytatywna opinia o MP5-tkach? :icon_confused: Edited July 12, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
MuVo Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Dzięki za radę Stefan(kiedyBL) :) ale tą mp5 co mi polecasz to ona nie mieści się w moim budżecie bo kosztuje 650zl. MrStone a co powiesz o przyleganiu ich do twarzy? Może kulka wpaść bokiem,górą lub dołem? A to przecieranie szybki szamponem lub jakimś płynem nie uszkadza właściwości ochronnych okularów/gogli? Edited July 12, 2013 by MuVo Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (...) A to przecieranie szybki szamponem lub jakimś płynem nie uszkadza właściwości ochronnych okularów/gogli? Tu masz odpowiedź: Przed przecieraniem szamponem czy płynem do mycia naczyń zalecałbym przepłukanie gogli (szybki) pod bieżącą wodą. Jeżeli na szybce jest jakieś ziarenko piasku to przecierając (nawet wilgotną szmatką) możemy porysować szybke. Quote Link to post Share on other sites
MrStone Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) MrStone a co powiesz o przyleganiu ich do twarzy? Może kulka wpaść bokiem,górą lub dołem? A to przecieranie szybki szamponem lub jakimś płynem nie uszkadza właściwości ochronnych okularów/gogli? U mnie przylegają wręcz idealnie, więc nie ma praktycznie szans, aby kulka wpadła za oprawkę. Są wyścielone warstwą gąbki, która ściśle przylega do twarzy. Co do środków przeciwko parowaniu, na forum znajdziesz cały temat różnych pomysłów. Nie sprawdzałem większości, więc nie ocenię, ale mi w przypadku tych okularków wystarczył anti-fog w płynie. Edited July 12, 2013 by MrStone Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts