Mikuła Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 Po bardzo szybkim zajechaniu moich milteców poszukuję nowych butów. No i znalazłem trzy egzemplarze PPO 971 , protektory i buty wojas http://allegro.pl/buty-taktyczne-wojskowe-skora-wojas-cordura-43-i3365662634.html Generalnie podobają mi się wszystkie ale protektory mają słabą nieprzemakalność , PPO są całe ze skóry i chyba są bardzo wytrzymałe ale nie wiem jak te Wojasy. Miał je ktoś może? Prosiłbym o opinie bo podobają mi się bardzo ale nie chciałbym popełnić tego samego błędu co z miltecami. Są warte polecenia? I jeszcze jedno pytanie czy buty PPO można kupić u producenta i jeżeli tak to w jakiej cenie? Quote Link to post Share on other sites
OFF Posted July 11, 2013 Report Share Posted July 11, 2013 PPO są całe ze skóry i chyba są bardzo wytrzymałe ale nie wiem jak te Wojasy. Miał je ktoś może? Prosiłbym o opinie bo podobają mi się bardzo ale nie chciałbym popełnić tego samego błędu co z miltecami.Są warte polecenia? Były już pytania o te buty na forum. Tak, producent ma własną stronę. Quote Link to post Share on other sites
Mikuła Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 A można prosić linka do tych wojasów bo nic nie mogę znaleźć. To są chyba wz 691 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts