pah0 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Witajcie! Szukam jakiejś repliki nie wymagającej gazu, do 100zł. Chodzi o broń krótką - pistolet. Nie przeszkadza mi zaciąganie co strzał :wink: Musi być wytrzymała, metalowa. Z góry dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Quzodor Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Szukam jakiejś repliki nie wymagającej gazu 003 long. Co do pistoletów to się nie znam. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Pistolety na pierwszą replike to porażka a za 100zł i tak żadnego dobrego (chyba) nie znajdziesz (o porządnym metalu to już na 99,(9)% możesz pomarzyć). Jeśli chcesz dobrej repliki a nie badziewa to w podanym budżecie polecam shotgun AGM (003 w wersji long lub short). Ewentualnie shotgun M47 od DE, ale AGM jest lepszy. Edited July 12, 2013 by MarekMac Quote Link to post Share on other sites
Quzodor Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Ja miałem "m9" za 60zł metalowy zamek (ta góra część) to to nie trafiało z 3 metrów i w końcu złamała się lufa i wszystko w środku... Ja sam posiadam m58b i to jest prawie to samo co 003 tylko droższe, sam głupi przepłaciłem. O wiele lepsze mam 2 mac-10 za 10zł sztuka, które mają zasięg prawie 30 metrów. Quote Link to post Share on other sites
pah0 Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 Czyli ten shotgun jest bezapelacyjnie najlepszym wyborem do 100 zł? Do strzelania rekreacyjnego, czyli do tarcz lub puszek polecacie short czy long? Idzie w ogóle z tego trafić? Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Do rekreacyjnego myślę, że lepszy będzie long - ma kolbę więc wygodniej się celuje. Tak, idze z tego trafić. Myśle, że zasięg skuteczny to 30-40 metrów. Trzeba go tylko wyczuć i ustawić HU. Quote Link to post Share on other sites
pah0 Posted July 12, 2013 Author Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Najlepiej kupić go tutaj? http://www.taiwangun...un-long-003-agm Czy znacie lepsze oferty? UWAGA! Z racji mocnej sprężyny, na replikę udzielamy wyłącznie gwarancji rozruchowej. To mnie mocno zniechęca... Edited July 12, 2013 by pah0 Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 To co zacytowałeś możesz olać. Taiwangun to dobry sklep, ale czy gdzieś jest lepsza oferta to Ci nie powiem bo nie wiem. Quote Link to post Share on other sites
berylpl Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 Czyli ten shotgun jest bezapelacyjnie najlepszym wyborem do 100 zł? Do strzelania rekreacyjnego, czyli do tarcz lub puszek polecacie short czy long? Idzie w ogóle z tego trafić? Bezapelacyjnie, zwłaszcza, że 100pln starczy Ci na 2 sztuki ;) Do tarczy, puszek, ale i do strzelanek airsoftowych polecam wersję long, łatwiej się celuje, po oparciu o ramię łatwiej też się przeładowuje. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts