Piotrek99 Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Witam! Są wakacje, dużo czasu wolnego, więc pomyślałem, żeby pobawić się z repliką MP40 firmy DE. Moje pytanie : Co wymienić w tej replice, by osiągnąć możliwie jak najlepszy zasięg celny i całkowity? Z góry dzięki za odpowiedzi. P.S. To nie ma być broń na strzelanki asg. Mam G36C JG. Chcę się tylko pobawić w majsterkowicza. Edited July 12, 2013 by Piotrek99 Quote Link to post Share on other sites
Dziećka Posted July 12, 2013 Report Share Posted July 12, 2013 (edited) Może to Ci się przyda: http://wmasg.pl/pl/articles/show/1312 Na jedendojednego pisali chyba coś o tuningu zewnętrznym. Edited July 12, 2013 by Dziećka Quote Link to post Share on other sites
erykxdxd Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Myślę, że wystarczy uszczelnić i lufke wymienić :-) Quote Link to post Share on other sites
Winiacz Posted April 26, 2014 Report Share Posted April 26, 2014 Jezu, ile wspomnień z tą zabawką mam. Zasięg? zapomnij. Dociąż ją, podmaluj, poprzecieraj, nawet z NERF'a da się zrobić coś co ciekawie wygląda, Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts