TheWookie Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Witam, nie wiedziałem w jakim dziale napisać więc piszę tutaj. Ostatnio szukałem spodni do użytku codziennego, nie koniecznie do lasu na strzelanki. Przeszukując internet trafiłem na coś takiego: http://www.camo-militaria.pl/index.php?products=product&prod_id=2282 Cena spodni dość interesująca, więc chciałbym się dowiedzieć czy ktoś jest użytkownikiem takowych spodni, czy warte są swojej ceny i czy za szybko się nie rozlecą oraz jakie są ogólne wrażenia dotyczące samego wykonania itd. Za wszystkie odpowiedzi serdecznie dziękuję i pozdrawiam! TheWookie Quote Link to post Share on other sites
Yahalom Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Na moje oko to przebrandowane spodnie SFU Helikona - pytanie tylko czy metki zostały zmienione na terenie naszego kraju, czy w momencie produkcji w Chinach :P Quote Link to post Share on other sites
AthEghtern Posted July 13, 2013 Report Share Posted July 13, 2013 Dobre spodnie szyje Miwo, propper ( kontraktowe USA ), 5.11, Currahee, Arc'Teryx. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts