KamilAdam Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Witam! Dzisiaj dostałem z gunfire replikę Xtreme 45, wszystko fajnie tylko nie strzela. Tzn. najpierw wkładam kapsulke CO2 do maga zaczyna syczeć więc dokręcam tak że przestaje lecieć CO2, wkładam kulki, magazynek do pistoletu, przeładowuje, strzelam i nic... ani pistolet nie bierze kulki bo w magazynku jest tyle co było ani CO2. Jak strzelam to tak jakbym nie miał maga. Ma ktoś pomysł co może z tym być czy pozostaje reklamacja w gunfire? Quote Link to post Share on other sites
KamilAdam Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 Już wiem co jest- magazynek nie trzyma bo jak dociskam ręką to działa... pozostało odesłanie do sklepu. Quote Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Dokładnie, jak na gwarancji to niema co bawić się w rozbieranie. Quote Link to post Share on other sites
KamilAdam Posted July 16, 2013 Author Report Share Posted July 16, 2013 Tylko dziwne że już taki popsuty mi wysłali i w dodatku nie ten kolor co chciałem... no ale cóż jutro zadzwonię do Gunfire i przedstawię im sytuację Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts