jakim Posted July 16, 2013 Report Share Posted July 16, 2013 Witam, ostatnio mało czasu mam na dłubanie. Temu żadnych aktualizacji w tematach innych projektów. Jednak nie śpię, na dniach biorę się za dokończenie Pallada. Teraz na temat: Kupiłem ćwiczebną wyrzutnię RPG 76 bez głowicy. A więc trza było dorobić ładunek. Wymiary się zgadzają z ostrą głowicą (jest kilka drobnych zmian). Głowica wykonana z drzewa. Komar miał za zadanie eksponatu na ścianie, wystawki itp. Teraz czeka na sprzedaż (inne wydatki). Nie zgodne są dysze w stosunku do oryginału. Brakuję też oznaczeń na głowicy. Skończyły mi się naklejki z literami. Teraz zdjęcia: Quote Link to post Share on other sites
ABSOLUT BARSLEEPER Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 the rocket self looks little bit straingh. got one, too. allways fear to break the kolba when open it...xD Quote Link to post Share on other sites
jakim Posted March 13, 2015 Author Report Share Posted March 13, 2015 Tymczasem dorobione zostały 2 sztuki głowic (generacja 2) :) Dysze są prawilne, wymiary bardziej zgadzają się z ostrą głowicą. Mam jedną sztukę na sell -> info PW (wystawiona też w komisie). Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts