Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G-001 czy RK-01 BOYI

Recommended Posts

Witam , mam pytanie do użytkowników obu broni , która z nich lepiej nada się dla początkującego , która ma lepsze osiągi oraz nada się do lasu? Jaka sprężyna spokojnie wejdzie w G36 od boyi bez wymiany innych rzeczy?

Dodam że mogę wydać max. 470zł.

Kolega, który de facto zna się na replikach odradził mi replikę boyi ze względu Blow Back-a który w tanich replikach słabo działa i polecił CM.011, co sądzicie o tej broni z kolei? Z tego co wyczytałem słabiej wypada pod względem boyi.

To niech Ci kolega nie podpowiada, bo boyi g001 z blowbackiem działa świetnie pod warunkiem, że się smaruje ten mechanizm. Jest to kopia giety od Aresa. Cm 011 jest gorsze. Była to próba wprowadzenia nowszej wersji CM 003 ale coś im nie wyszło. Radzę szukać cm003 gdzieś używanej bo nowej już nie kupisz bo jest wycofana.

Tak btw. Czy kolega przeczytał chociaż 2 tematy o gietach? Jest ich tu pełno i zapewne było już takie pytanie.

Pozdrawiam

Z tego co usłyszałem wszystkie G36 są w jakimś stopniu nieszczelne , jak się to sprawdza i czy to jest napewno prawda? Mam także pytanie dla posiadaczy RK-01, czy sprzedawane obecnie RK-01 z plastikowym chwytem są już nową serią z lepszymi bebechami , czy są nadal gorsze od RK-01W?

Każda chinka jest nieszczelna ( chodzi o repliki!!! ), jedna w większym stopniu, druga w mniejszym zależy jak chinol zrobił :icon_razz:. Tak czy siak poszukaj sobie tematu o nieszczelnościach replik.

Edited by laqum