dikey Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 Dzięki za odpowiedzi. To jaki wniosek? Karabin sprawny, jedynie co trzeba to dobre kulki tak? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Najpierw zaopatrz się w kulki dobrej jakości, następnie podkręć tą zębatką parędziesiąt razy i zobaczymy. Nie bój się, sprężyna pod wpływem naprężenia nie pęknie, więc kręć śmiało. Quote Link to post Share on other sites
dikey Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 No tak, tylko że ja nie chcę kupowac żadnych kulek tylko sprzedac karabin i nie wiem czy wystawiac jako uszkodzony czy sprawny. Ale po temacie wnioskuję że wystawic jako sprawny. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 To po co kupowałeś replikę skoro nie chcesz żadnych kulek? (wnioskuje że masz te żołte tzw kwadraciaki) Quote Link to post Share on other sites
dikey Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 No takie pomaranczowe zwykle z bazaru ktore mozna dostac przy kupowaniu pistoletu na kulki za 10 zł. Kupiłem go bo miałem strzelac w ASG ale jednak nie będę mógł. Poza tym potrzeba mi kasy. Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 (edited) Powiem tak jeśli jeszcze nie rozwaliłeś lufy, gumki HOP-UP... To jest sprawny Edited July 20, 2013 by blackblut Quote Link to post Share on other sites
dikey Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 Nic nie rozwaliłem, poza tym strzelałem z niego tylko koło domu żeby do przetestowac. Poza tym mam jeszcze gwarancję na niego na 12 miesięcy. PS. chce ktoś kupic? Z gwarancją itp powiedzmy 350 zł. Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Chodzi o to ze te kulki mogły porysować lufe, porobić zadziory na gumce hop-up. Nie bez powodu ludzie płacą duuuże pieniądze za kulki Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Nie, ludzie kupują lepsze kulki, bo dają dużo większą precyzję strzału i znacznie większą powtarzalność. Plus nie zacinają się w magazynkach. Gumki uszkadzają tylko te z wyraźnymi szwami, takie z kiosku na przykład. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 Lub co gorsza jakaś pęknięta kulka wpadła przez dyszę do Gb :P Powiedzmy że sobie wymarzyłem ale nie wiem jak można z tego "strzelać" ? te kulki na granat do CQB się nadają tylko. Quote Link to post Share on other sites
dikey Posted July 20, 2013 Author Report Share Posted July 20, 2013 A jak moge w/w gumki sprawdzic? Quote Link to post Share on other sites
blackblut Posted July 20, 2013 Report Share Posted July 20, 2013 http://forum.wmasg.pl/topic/139922-dystanser-w-g36-jg/ Sprawdź tu Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts