dulus Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Witam mam replike g36c chciałbym zakupić do niej precke i tu jest moje pytanie jaką prece najlepiej wybrac do g36c. zastanawiam sie nad tą systema czy jest dobra?? http://zbrojownia.li...products_id=501 Edited July 21, 2013 by dulus Link to post Share on other sites
Powała Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 (edited) Mam w moim MP5SD6 Ultimate i sprawdza się zupełnie poprawnie, więc Systema powinna tym bardziej. Pamiętaj tylko, że do precki MUSISZ stosować kulki najwyższej jakości a obecnie do takich należą tylko G&G i MadBull. Edited July 21, 2013 by Powała Link to post Share on other sites
dulus Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Mam w moim MP5SD6 Ultimate i sprawdza się zupełnie poprawnie, więc Systema powinna tym bardziej. Pamiętaj tylko, że do precki MUSISZ stosować kulki najwyższej jakości a obecnie do takich należą tylko G&G i MadBull. tak wiem i takie kulki stosuje nawet na stocku dzieki za rade kupie ta systeme Mam w moim MP5SD6 Ultimate i sprawdza się zupełnie poprawnie, więc Systema powinna tym bardziej. Pamiętaj tylko, że do precki MUSISZ stosować kulki najwyższej jakości a obecnie do takich należą tylko G&G i MadBull. a jaka gumke polecisz Link to post Share on other sites
you-dash Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Zgadzam się z Powałą, precka Systemy jest w porządku, śmiało możesz ją kupić. Co do gumki HU to standardowo Systema Energy, zielona G&G lub jasny Guarder w zależności od dostępności tych dwóch pierwszych i fpsów w replice. Link to post Share on other sites
Powała Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Byłbym zdecydowanie za G&G, taką właśnie mam i jest genialna. Link to post Share on other sites
dulus Posted July 21, 2013 Author Report Share Posted July 21, 2013 Zgadzam się z Powałą, precka Systemy jest w porządku, śmiało możesz ją kupić. Co do gumki HU to standardowo Systema Energy, zielona G&G lub jasny Guarder w zależności od dostępności tych dwóch pierwszych i fpsów w replice. w replice mam 390-400 fps wiec brac G&G zieloną ?? Link to post Share on other sites
Powała Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Tak radzę. Link to post Share on other sites
Kacik Posted July 21, 2013 Report Share Posted July 21, 2013 Precka systemy - średnia półka wśród precek, ale kulasy muszą być już lepsze, a nie jakieś chińskie ;) Gumka - zielona G&G. To chyba wszystko w tym temacie :) Link to post Share on other sites
Powała Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 Kulki, tak jak pisałem wcześniej G&G 0,25 g. Link to post Share on other sites
you-dash Posted July 22, 2013 Report Share Posted July 22, 2013 w replice mam 390-400 fps wiec brac G&G zieloną ?? Tak, zielona G&G będzie dobrym wyborem. Wątek się wyczerpał więc zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts