karatenus98 Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Witam. Pytanie do posiadaczy agm003. Czy ten bb loader dolaczony w zestawie do agm 003 jest cokolwiek warty? Czy to jakies chinskie gowno i jaka ta szybkoladowarka ma pojemnosc? Bo chcialem sobie kupic szybkoladowarke do kulek kosztowala ona 18zl a shotgun z taka ladowarka kosztuje 69 a o samej broni slyszalem wiele dobrego wiec zastanawiam sie czy nie lepiej kupic w ,,gratisie" shotguna agm? Tylko niewiem czy ten bb loader sie nie rozwali badz bedzie dziadowski. Pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
arend Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 Normalny 100 kulkowy loader. Jak się popsuje to kupisz nowy. Po co wydawać kasę jak już jeden masz. Mój od m56 działa czwarty rok. Quote Link to post Share on other sites
Stilgar Posted August 3, 2013 Report Share Posted August 3, 2013 (edited) Ja Rusek, ja nie rozumieć. A tak bardziej na serio czemu piszesz, że kupisz "shotguna w ""gratisie"" " ? Na co komu sama szybkoładowarka? Skoro kupujesz AGM'a to ładowarkę dostajesz to będziesz mógł sam przetestować. Dla mnie to ładowarka jak ładowarka, ważne, że ładuje. [Chyba, że coś źle zrozumieć, ale sory to problem good napisać] Dobra chyba zrozumiałem. Masz replikę jakąś tam i chcesz szybkoładowarkę. Wedlug mnie szybkoładowarka z AGM'a czy szybkoładowarka z innego sklepu sama to jedna i podobna rzecz. Mieści 100 kulek [jak wyżej Arend powiedział] a AGM'a dobrze mieć na zapas lub dla znajomego bo jest dobry na początek czy, żeby kogoś wciągnąć :) Edited August 3, 2013 by Stilgar Quote Link to post Share on other sites
karatenus98 Posted August 3, 2013 Author Report Share Posted August 3, 2013 Tak wlasnie o to chodzi mialem sb kupic sama ladowarke ale ze doloze tylko 50zl i juz mam fajnego shotguna to tylko niewiedzialem czy ten bb loader to nie jakies dziadowstwo dzieki :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts