Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Szybkoladowarka od shotguna agm003

Recommended Posts

Witam. Pytanie do posiadaczy agm003. Czy ten bb loader dolaczony w zestawie do agm 003 jest cokolwiek warty? Czy to jakies chinskie gowno i jaka ta szybkoladowarka ma pojemnosc? Bo chcialem sobie kupic szybkoladowarke do kulek kosztowala ona 18zl a shotgun z taka ladowarka kosztuje 69 a o samej broni slyszalem wiele dobrego wiec zastanawiam sie czy nie lepiej kupic w ,,gratisie" shotguna agm? Tylko niewiem czy ten bb loader sie nie rozwali badz bedzie dziadowski. Pozdrawiam

Ja Rusek, ja nie rozumieć.

A tak bardziej na serio czemu piszesz, że kupisz "shotguna w ""gratisie"" " ? Na co komu sama szybkoładowarka? Skoro kupujesz AGM'a to ładowarkę dostajesz to będziesz mógł sam przetestować. Dla mnie to ładowarka jak ładowarka, ważne, że ładuje.

[Chyba, że coś źle zrozumieć, ale sory to problem good napisać]

Dobra chyba zrozumiałem. Masz replikę jakąś tam i chcesz szybkoładowarkę. Wedlug mnie szybkoładowarka z AGM'a czy szybkoładowarka z innego sklepu sama to jedna i podobna rzecz. Mieści 100 kulek [jak wyżej Arend powiedział] a AGM'a dobrze mieć na zapas lub dla znajomego bo jest dobry na początek czy, żeby kogoś wciągnąć :)

Edited by Stilgar