megabac Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Bry! Mam problem z dwoma Coltami Socom Gear. Jeszcze parę dni temu wszystko było w najlepszym porządku aż nagle magazynki przestały współpracować z replikami. Wchodzą strasznie ciasno lub nie chcą wyjść wcale. Tak jaby nagle zwiększyły swoją objętość. Nie zauważyłem nic niepokojącego po wstępnych oględzinach magów i nie stwierdziłem nic w stylu spuchniętego maga lub coś w tym guście. Różnica w rozmiarze (jeśli takowa się zrobiła) jest naprawdę minimalna ale skutecznie pozbawiła mnie możliwości wyjmowania i wkładania magazynków. Jest możliwe by magazynki spuchły? Quote Link to post Share on other sites
-Otto- Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 (edited) Zawory górne nie zaczęły wystawać ponad obrys maga? Edited August 9, 2013 by -Otto- Quote Link to post Share on other sites
dj_drops Posted August 9, 2013 Report Share Posted August 9, 2013 Heh, taki sam problem mam z 1911 od WE, niestety nie mam pod ręką magazynków żeby to sprawdzić... inne sugestie mile widziane Quote Link to post Share on other sites
megabac Posted August 9, 2013 Author Report Share Posted August 9, 2013 Ja swój problem już rozwiązałem. Co prawda nieco brutalnie ale działa. Otóż magazynki, których nie używamy powinne być przechowywane nabite częściowo gazem. Przy obecnych temperaturach gaz mocno zwiększył swoją objętość i minimalnie rozciągnął magazynki wszerz. Ja poradziłem sobie delikatnie małym młoteczkiem zwyczajnie je zaklepując. Jeśli ktoś ma dostęp do imadła to zdecydowanie będzie to lepsze rozwiązanie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts