Basior373 Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Witam! Mam problem, który dotyczy braku wyciora. Przeszukując masę stron w internecie nie znalazłem żadnej z wyciorem do czyszczenia mojej Beretty M92 KJW ASG. Czy moglibyście mi powiedzieć, gdzie otrzymam taki wycior? Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
Lafayette Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 Nie możesz użyć wyciora z elektryka, a jak nie masz to pożyczyć od kogoś? Quote Link to post Share on other sites
Basior373 Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 Właśnie nie za bardzo. A nie można kupić takiego wyciora gdzieś? Skoro są wyciory na allegro do wiatrówek, to czemu nie miałoby być do ASG. Pilnie proszę o pomoc! Quote Link to post Share on other sites
Lafayette Posted August 15, 2013 Report Share Posted August 15, 2013 To wez ten do wiatrowek :p Wprawdzie nigdy nie widziałem takiego na oczy, ale wiatrówki mają mniejszy kaliber, więc ze średnicą nie bedzie problemu. Pozostaje sprawa papierka/szmatki na koncu, i czy jest je o co zahaczyć :) Quote Link to post Share on other sites
Basior373 Posted August 15, 2013 Author Report Share Posted August 15, 2013 Znalazłem taki oto wycior http://bbmax.com.pl/wycior-do-replik-asg-39cm-p-890.html Czy będzie on dobry? Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted August 16, 2013 Report Share Posted August 16, 2013 Za długi co prawda, ale dobry - jedna strona służy do przepychania zacinek, a druga do czyszczenia: wkładasz w szczelinę koniec papierka/chusteczki/szmatki, owijasz kilka razy i czyścisz tym lufę. Quote Link to post Share on other sites
Basior373 Posted August 16, 2013 Author Report Share Posted August 16, 2013 Dziękuję za szybką i rzetelną odpowiedź. Wycior już zamówiony. Fajnie, że istnieje takie forum - można się wszystkiego dowiedzieć na temat ASG. ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts