sobczaq Posted June 20, 2005 Report Share Posted June 20, 2005 Jest temat o Bornem ale brak o Darłowie... Więc jak drodzy maniacy ? Wybieracie się do Ruegenwalde ? (starosłowiańskiego miasta :lol: ) W zeszłym roku byłem tam co prawda po raz pierwszy i wtedy jeszcze nie byłem nawrócony na ASG ale z tego co pamiętam było kilka- kilnanaście osób z "karabinkami na quleczki" - a jak będzie w tym roku ? Quote Link to post Share on other sites
SOD_jawor Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Witam, w tym roku mój kumpel Kiruch i ja wybieramy sie po raz pierwszy na tego typu impreze( Borne tez w tym roku po raz pierwszy odwiedzimy). czyli dwóch kolesi z Bydgoszczy będzie w Darłowie, siedziało w okopie, z kuleczkami juz od wtorku 28.06. pozdrawiam Quote Link to post Share on other sites
czlopiur Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 BRT-Warszawa: 3szt.-100%+2szt.-? Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 Mozliwe, ze tam bede, aczkolwiek raczej na jeden dzien, tak wpasc zobaczyc co sie dzieje Quote Link to post Share on other sites
FRANKO PET Posted June 22, 2005 Report Share Posted June 22, 2005 wpadam :-) Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted June 22, 2005 Author Report Share Posted June 22, 2005 Widzę że troszkę osób z Warszawy jedzie, więc może możnaby się jakoś ustawić ew. zorganizować wyjazd grupowy...?? Quote Link to post Share on other sites
WILK321 Posted June 23, 2005 Report Share Posted June 23, 2005 ja sie chetnie pisze: 17 lat jakby o wiek chodzilo Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted June 23, 2005 Author Report Share Posted June 23, 2005 Spoko spoko :D Mój pomysł polega po prostu na tym aby jakąś mniej lub bardziej zorganizowaną grupką się z Warszawy przejechać, postrzelać, napić poopalać, czy co tam kto sobie wymyśli 8) Quote Link to post Share on other sites
WILK321 Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 a jesli o transport chodzi to rozumiem ze pociagiem a potem autobusem czy inaczej? Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Jeśli masz jakiegoś busika to ja się chętnie zabiorę :wink: Z dostępnych mi środków to tylko podane przez Ciebie (ach ten klimat w pociągach PKP :twisted: ) Quote Link to post Share on other sites
czlopiur Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 Apel do maniaków (tych młodszych i nie koniecznie) będących na złocie w Darłowie. NIE PARADUJCIE Z REPLIKAMI PO DARŁOWIE I TERENIE ZLOTU. Ustawimy strzelanie ,pojezdzimy czołgami,zrobimy razem piwko,tylko nie robimy badziewia,niech nie myślą sobie ,że na zlot przyjechała jakaś banda debili,z karabinami na plastikowe kulki. Do zlotu jest jeszcze tydzień na strzelanie na pewno się ustawimy. Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted June 24, 2005 Author Report Share Posted June 24, 2005 Nie no spox, wiochy się nie robi ale w zeszłym roku sporo ludzi łaziło z replikami, tam przecierz pełno ludzi chodzi w mundurach (po to jest zlot żeby przez 4 dni chodzić sobie w mundurze bez narażenia się na krzywe spojrzenia gawiedzi)... Inna sprawa że jakichś 2 kolesi zaczęło się strzelać na plaży. Efekt taki że siedząc grzecznie z boku i paląc jak mamusia przykazała kulka przeleciała mi 5 cm od głowy. pazatym nie tylko ja tam siedziałem - na plazy był dużo ludzi... Wniosek: Repliki - tak BB`s w magu - nie Quote Link to post Share on other sites
czlopiur Posted June 24, 2005 Report Share Posted June 24, 2005 sobczaq wszystko OK. ,tylko pamiętaj ,że(śmiało piszę to za wszystkich BRT będących na zlocie) żaden z nas nie przyzna się do jakiegoś debila biegającego z plastikowym karabinem (z kulkami w magu czy bez),a nawet sprzeda mu kopa w d... . Strzelanie zrobimy sobie sami , nie jest to impreza ASG tylko zlot pojazdów militarnych,niech nikt nie mówi o nas debile ,pseudo-coś tam i takie tam inne. Quote Link to post Share on other sites
WILK321 Posted June 25, 2005 Report Share Posted June 25, 2005 a jak zamierzacie nocować? namiot/domek/others ja z początku chciałem namiot ale po dłuższej naradzie to taki domek z obiadkiem niedrogo to tez bedize f@jny. A pod namiot to tak troche młodzieżowo by było ^^ Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted June 26, 2005 Author Report Share Posted June 26, 2005 SOD_jawor : daj nr kom to się jakoś ustawimy bo ja i Wilk321 będziemy od środy. Mój kom - 693332008 Jak coś to się strzelanie na miejscu ustawi więc może niech inni też dadzą jakies namiary na siebie... Quote Link to post Share on other sites
Morthag Posted July 4, 2005 Report Share Posted July 4, 2005 impreza po prostu piekna :) kto nie byl niech zaluje :) Quote Link to post Share on other sites
sobczaq Posted July 4, 2005 Author Report Share Posted July 4, 2005 Oj, że było zajebiście to chyba mało powiedziane. Pozdróffki dla wszystkich co byli, a szczególnie dla tych co się ze mną i Wlikiem321 strzalali :) Quote Link to post Share on other sites
runer11 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 No ja tez byłem. Właśnie teraz dowałem ten temat troszkę za późno.Byłem tam od środy rana. Kurcze żebym wiedział, że jest jakaś srzelanka to bym się przyłączył. No nic za rok się spotkamy. Było bardzo fajnie.Nierozumiem czemu tak mało maniaków. Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 TROSZKE??? Koles, odswiezyles temat z LIPCA 2005! Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 Czy to jest ZŁOTA ŁOPATA ?? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Quote Link to post Share on other sites
runer11 Posted August 8, 2006 Report Share Posted August 8, 2006 fajnie sie udało nie :D nie wiedziałem że to z temtego roku nic nie pisało :D HAHA sam zrywam boki :D teraz patrze że to posty ttakie stare :D Co to ZŁOTA ŁOPATA? Nie moge. Quote Link to post Share on other sites
sebas Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 8O 8O Quote Link to post Share on other sites
mig Posted August 9, 2006 Report Share Posted August 9, 2006 http://wmasg.pl/forum/viewtopic.php?t=318 Niech moderatorzy otworzą temat i wpisujcie się kto będzie :F Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts