EnvilEu Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Witam! Jestem użytkownikiem repliki G-001 od zaledwie dwóch dni szczerze mówiąc jestem bardzo zachwycony z jej osiągów, wszystko było by dobrze gdyby nie to, że po około 20 minutach strzelania rączka (gearbox v.3) zaczyna się grzać w dodatku gdy włączę automat. kulki raz wylatują a raz nie. Wytłumaczy mi ktoś w czym leży problem? może w słabej baterii? (Oryginalna bateria jak i wszystkie cześći poza gumką hop-up, którą wymieniłem na silikonową.) Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Jeśli chodzi o puste strzały to winne mogą być kiepskie kulki. Jakich używasz? Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Normalne że silnik się grzeje. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Silnik się grzeje bo jest duży opór elektryczny w nim. Gumka jakiej firmy i kulki jakiej firmy? Quote Link to post Share on other sites
EnvilEu Posted August 23, 2013 Author Report Share Posted August 23, 2013 Silnik się grzeje bo jest duży opór elektryczny w nim. Gumka jakiej firmy i kulki jakiej firmy? Kulki firmy Premium 0,23 g (http://www.taiwangun.com/kulki-0-23g-3000-szt-premium-p-j) Gumka hop-up firmy Guarder (http://www.taiwangun.com/gumka-hop-up-silikonowa-guarder) Quote Link to post Share on other sites
Nitro Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 (edited) Zmień kulki na lepsze. Na 90% to załatwi twój problem. Mała sugestia- kup Kulki G&G, Madbull, lub Blastery. Edited August 23, 2013 by Nitro Quote Link to post Share on other sites
EnvilEu Posted August 23, 2013 Author Report Share Posted August 23, 2013 Zmień kulki na lepsze. Na 90% to załatwi twój problem. Mała sugestia- kup Kulki G&G, Madbull, lub Blastery. Dziękuje za pomoc ^^ Jestem nowy w ASG to dlatego zadaję tyle pytań, ale lepiej pytać i zrobić coś dobrze niż zepsuć i później żałować :D To forum jest naprawdę pomocne ^^. Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Znajdź silnik który się nie grzeje? Jak płynie prąd to się będzie grzał. Grzał a przegrzewał to są dwa inne słowa. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Mój Cymowski silnik nie chce się grzać w ogóle :P. Quote Link to post Share on other sites
EnvilEu Posted August 23, 2013 Author Report Share Posted August 23, 2013 Znajdź silnik który się nie grzeje? Jak płynie prąd to się będzie grzał. Grzał a przegrzewał to są dwa inne słowa. Wolałem zapytać bo nie chciałem by coś się stało xD Quote Link to post Share on other sites
P&P Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 SirHawk to wyjmij go i podłącz niech chodzi przez dłuższą chwilę, albo daj jakąś mocniejszą spręzynkę do Gb to zobaczysz przy długich seriach. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 23, 2013 Report Share Posted August 23, 2013 Mam SP120 starej serii, raz z nudów wywaliłem w jednej serii 1000 kulek i się nie ocieplił nic. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts