Smykacz Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Witam, jestem nowy w temacie ASG i stąd moja prośba o pomoc kupnie mojego pierwszego karabinku :) Podobają mi się własnie eMki i cały dzień dziś czytam jaką broń wybrać, gdzie itd. i w końcu znalazłem coś co jest dostępne w sklepie: http://www.asgshop.pl/sklep/produkt.php?id=4783 I moje pytanie brzmi - brać ? Co do tego dokupić ? Jakie akumulatorki (LiPo) - które będą pasować (hmm, w cenie powiedzmy do 120zł powinno już być coś solidnego ? ) Co wymienić na start ? Da się dokupić Magazynek Hi-Cap zamiast customowego (i po czym go szukać żeby pasował) ? Z góry wielkie dzięki za wszelkie rady. Pozdrawiam, Przemek. Quote Link to post Share on other sites
Fishbonee Posted August 25, 2013 Report Share Posted August 25, 2013 Świetny wybór repliki :). Lipo kup 7.4 (teoretycznie kwa jest 11.1 ready, ale padają niektórym tłoki). Możesz wymienić gumkę na np. zieloną g&g. Poza tym na taki kompletny start to nie musisz nic więcej wymieniać ;). Minimum 1200mAh. Najlepiej więcej niż 20C. Hi-capa możesz spokojnie dokupić - boyia powinny pasować np. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts