robertas3 Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Witam. Nie mogę nigdzie znaleźć jakiś opinii o butach jak w temacie. http://www.usarmy.pl..._l_121_365.html Jak słyszałem na jednym filmiku na youtube, to są to buty robione przez Belleville, dla Tactical Research. Tylko co to tak na prawdę znaczy? :-) Wydając 500 zł na buty, chciałbym w nich trochę pochodzić. Od razu mówię, że chodzę przede wszystkim po mieście. I czy przypadkiem literka "W" przy rozmiarze nie znaczy, że buty są szersze niż standardowe? Dodam tylko że Batesy i Meindl są dla mnie za wąskie. Pozdrawiam Robert Quote Link to post Share on other sites
Szaszłyk Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Tactical Research to marka Belleville. W to rozmiar w tęgości Wide, czyli szerszy niż stanardowy. Quote Link to post Share on other sites
robertas3 Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Większość moich wątpliwości zostało rozwianych. :icon_biggrin: Dzięki. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts