Smathis Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 (edited) Witam wszystkich forumowiczów Mam problem z Magazynkam , a więc do sedna.Otóż kiedy naładuje do niego 30 - 40 gdy magazynek włożę do repliki normalnie kulki wskakują do komory wszystko jest ok do około 5 - 8 strzałów. Wtedy kiedy wyciągam magazynek widzę że dwie kulki sa mniej więcej w miejscu jednej. Kiedy chcę rozładować magazynek to kulki wyskakują pojedyńczo lub wcale (wtedy sa właśnie we dwie w jednym miejscu) i nie wiem czym to może być spowodowane, może za słabą sprężyną. Rozkręciłem magazynek na części pierwsze ale wszystko było w nim ok złożylem problem powrócił. Proszę was o pomoc lub jakieś pomysły co można z tym zrobić Pozdrawiam Edited August 26, 2013 by Smathis Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Miałem podobny problem w magu do AK Cymy - mi pomogło lżejsze skręcenie magazynka. Wydaje mi się, że przez to, że za mocno dokręciłem śruby to kulki nie mogły się swobodnie przemieszczać. Nie gwarantuje, że Tobie to pomoże, ale mi pomogło. Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Jakie kulki pakujesz do maga ? Quote Link to post Share on other sites
Smathis Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Jakie kulki pakujesz do maga ? 0,25 Guarder Miałem podobny problem w magu do AK Cymy - mi pomogło lżejsze skręcenie magazynka. Wydaje mi się, że przez to, że za mocno dokręciłem śruby to kulki nie mogły się swobodnie przemieszczać. Nie gwarantuje, że Tobie to pomoże, ale mi pomogło. Dzieki spróbuje :) Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Kulki ok :) Quote Link to post Share on other sites
Smathis Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Wątpie zeby kulki mialy cos do tego Quote Link to post Share on other sites
Rogaś Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 To jeszcze mało wiesz :) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted August 26, 2013 Report Share Posted August 26, 2013 Spróbuj na G&G albo Madbullach. Guarder to, niestety, loteria-trafiają się felerne partie tych kulek. Quote Link to post Share on other sites
Smathis Posted August 26, 2013 Author Report Share Posted August 26, 2013 Ok , właśnie mam zamówione :) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts