EnvilEu Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Witam ponoooownie mam problem z repliką G-001 od firmy [boyi] na kulkach Guarder 0,25g i na kulkach P&J 0,23g nie da się strzelać w trybie auto. ponieważ każdy strzał to pusty strzał! Nie próbowałem strzelać jeszcze na kulkach G&G 0,25g ale jutro postrzelam. Czy ktoś wie w czym leży problem? Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Najprawdopodobniej w magazynku. Jeżeli hi-cap to pokręć tą zębatką do pierwszego oporu i parę przekręceń więcej. Nie bój się, nic nie zepsujesz. Jeżeli mid/low/real-cap to załaduj go kulkami i zwolnij blokadę (taki klin przy wylocie kulek - musisz go pociągnąć w stronę przeciwną do otworu). Quote Link to post Share on other sites
KaXardas Posted August 27, 2013 Report Share Posted August 27, 2013 Może mag się zrypał... Może kulki złe... Może mag się zacina... Może popychacz dyszy pękł w niewyjaśnionych okolicznościach... Może kulka zapchała lufę... Jest za dużo możliwości Quote Link to post Share on other sites
Said Posted August 28, 2013 Report Share Posted August 28, 2013 Wyjmij ten malutki dinks z komory hop up. Przerabiałem juz te puste strzały w tej giecie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts