Dalegor Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Witam od niedawna jestem posiadaczem wyżej wymienionej repliki. Chciałbym wymieic okładziny od 74 na orisowane ale nie wiem jak się do tego zabrać bo pod tłumikiem siedzi dużą śruba jakby nakretka z gwintem do nakręcenia tlumika. Musiał bym ją jakoś wykrecic ale boję się że cos uszkodze robiąc to metodą prób i błędów. Szukałem tego w instrukcji i na forum alecz nie mogę nic znaleźć. Ba nawet w instrukcji nie jest ona ujęta. Znając życie to banał a ja spędziłem 3. Dni nad szukaniem jakiejś informacji o tej srobce. Quote Link to post Share on other sites
SirHawk Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Żeby wymienić chwyt w cm.031 nie musisz wykręcać urządzenia wylotowego. Najpierw musisz wajchę z boku szczerbinki unieść do góry, następnie wyjmujesz kolanko gazowe po czym z przodu dolnego chwytu powinna być kolejna wajcha, którą przekręcasz. Quote Link to post Share on other sites
Dalegor Posted August 30, 2013 Author Report Share Posted August 30, 2013 Zapomniałem napisać że to jest cm031b. W niej jest tak samo? Jeśli tak wychodzi na to że niepotrzebnie poluzowałem tą srubę. Ale to chybachyba nie wplnie w żaden spsob na stan repliki. W takim razie ta sroba nie ma innego zastosowania niż gwint pod tlumik? Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts