Raselix Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 Siemanko ;).Szukam jakiejś fajnej konwersji do M4 CQR 1 Od KWA,chodzi mi o taką konwersję żebym nie musiał grzebać kablami,przeciągać itd,tylko żeby zostało tak jak w stocku-bateria w przedni chwyt. Na razie mam do wydania jakieś 250 zł. Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted August 30, 2013 Report Share Posted August 30, 2013 W sensie, że chodzi ci o jakąś konwersję z szynami, tak? Do CASV i SIR da radę upchnąć lipola Zastanów się też nad magpulowymi nakładkami MOE, bo do nich można szyny przykręcać Do standardowych nakładek na lufę zresztą też Quote Link to post Share on other sites
Kappone Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 Witam, Nie chciałem otwierać nowego tematu więc piszę tu. Mam karabin M4 CQR z KWA-USA i chcę dołączyć do niego granatnik m203. Jako, że nie posiadam wiedzy techicznej wystarczającej by dobrać odpowiedni zestaw sprzętu to bardzo proszę o poradę jak mogę to zorganizować. Karabin nie posiada szyn RIS tylko klasyczny chwyt przedni. Z góry dziękuję za jakąkolwiek radę. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted November 30, 2013 Report Share Posted November 30, 2013 lufa długa czy krótka? Quote Link to post Share on other sites
Kappone Posted December 1, 2013 Report Share Posted December 1, 2013 Długa lufa. Quote Link to post Share on other sites
Foxtrot29 Posted December 2, 2013 Report Share Posted December 2, 2013 kupić standardowy m203, zdjąć dolną osłonę, założyć. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts