damooperator Posted September 1, 2013 Report Share Posted September 1, 2013 Witam!Sorki że się nie przywitałem ale nie mogłem znależć tego wątku. Jestem tu nowy i mam broblem z tą repliką co w tytule: 1-problem jest taki że jeden przełacznik nie działa 2-problem jest taki że jak przełacze na ogień pojedynczy to działa ale jak na ciągły nie działa i nie wiem co zrobić. Pomocy!! Quote Link to post Share on other sites
damooperator Posted September 1, 2013 Author Report Share Posted September 1, 2013 i ile by taka naprawa kosztowała Quote Link to post Share on other sites
gloomer Posted September 2, 2013 Report Share Posted September 2, 2013 Pewnie coś z płytką selektora walnęło. 1. Czy ten niedziałający przełącznik jest zablokowany czy co? 2. Myślę, że naprawa by pewnie z 50zł wyniosła, robocizna + część jeśli to płytka selektora. Quote Link to post Share on other sites
damooperator Posted September 10, 2013 Author Report Share Posted September 10, 2013 Aha normalnie chodzi ten selektor a jak tym drugim to normalnie odblokowuje.Dzięki za info to szykować koło 100z. Pozdrawiam Damian. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts