Dziamdzia Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 Posiadam replike gfg14 i mam zamiar kupić do niej baterie , poczytałem troche na forum i najczęściej doradzacie akumulatory Li-po , jednak ciekawi mnie czy nie lepiej będzie kupić drugą taką samą baterie jak w zestawie (gfc energy 1600 Ni-mh 8,6 V) , nie miał bym problemu z ładowarką i produkt już troszkę znam Quote Link to post Share on other sites
Obi-Wan Posted September 8, 2013 Report Share Posted September 8, 2013 A jaką masz ładowarkę? Wolnoładowarka z zestawu to pewnie kompletne gówno, i tak nie warto jej używać. Więc jedyna sytuacja, w której kupowanie akumulatora NiMh ma sens, to jeśli masz ładowarkę mikroprocesorową wyłącznie do tego typu aku Quote Link to post Share on other sites
Dziamdzia Posted September 9, 2013 Author Report Share Posted September 9, 2013 Mam tą z zestawu , mikroprocesorowa kosztuje już troszkę a narazie nie widze powodu aby ją kupić Quote Link to post Share on other sites
Dziamdzia Posted September 12, 2013 Author Report Share Posted September 12, 2013 Sorki za odkop ale zmieniłem zdanie , szukam najbardziej optymalnej baterii do tej repliki (stokowej) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts