Szczawiorek Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Witam mam zamiar zacząć przygodę z asg odrazu do rzeczy czytałem że najlepsza będzie cm 028 albo gieta gfc ale znalazłem coś takiego http://gunfire.pl/product-pol-1152189390-Replika-karabinka-CM031.html i teraz co w nim zmienić gumka zielona g&g czy guardera lepsza co jeszcze jakie kulki najlepsze 595/gg/madbull i jaki akumulator do tego i czy jeśli zamówie np karabin i gumke to zrobią mi to w sklepie za free jesli nie to za ile z gory dzieki za pomoc ogólnie mam ok 500 zł na karabin gumke aku itd najlepiej mi pasuje czarne ak ale możecie dawać swoje propozycje Quote Link to post Share on other sites
arend Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Napisz to jeszcze raz stosując zasady pisowni języka polskiego. Ten bełkot obraża czytających i powoduje utratę chęci do jakiejkowiek pomocy. Quote Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Popieram przedmówcę - doszedłem do linku, a dalej nie czytałem. Quote Link to post Share on other sites
arek2xl Posted September 12, 2013 Report Share Posted September 12, 2013 Kulki G&G najlepsza z tego będzie gieta oda GFC akumulator jakiś 9,6 np firefox. Gumka zielona G&G. Tak jeśli zamawiasz w np gunfire wymienią Ci za free, ale do lepszego aku przydała by się ładowarka mikroprocesorowa np. Imax b6, powerbean major. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts