Belfer Posted November 15, 2013 Report Share Posted November 15, 2013 (edited) brązowa http://i45.photobuck...on/army_bdu.jpg zielona http://i45.photobuck...nightvision.jpg Edited November 15, 2013 by Belfer Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted November 16, 2013 Report Share Posted November 16, 2013 Ok, dzięki :) Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 To was jeszcze trochę pomęczę ;) . Czy "skład" IFAKów był inny niż tych z 1994? Próbuje dopasować zawartość. Quote Link to post Share on other sites
ForestUSMC Posted February 9, 2014 Report Share Posted February 9, 2014 Raczej nie uległ zmianie. Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted May 2, 2016 Report Share Posted May 2, 2016 Trochę odświeżę temat. Od paru dni zastanawia mnie kwestia faktycznego używania bonnie hat przez jakiekolwiek armijne jednostki w tym okresie(nie koniecznie sama panama, wcześniej i później też)( sof-y itd. się nie liczą). Czy ktoś ma jakieś zdjęcie lub wspomnienie które by potwierdzało ich używanie w armii? Nawet wśród rangersów się z tym nie spotkałem. Pytam raczej w ramach ciekawostki-zagwozdki. Quote Link to post Share on other sites
BASYLON332 Posted May 26, 2016 Report Share Posted May 26, 2016 Trochę odświeżę temat. Od paru dni zastanawia mnie kwestia faktycznego używania bonnie hat przez jakiekolwiek armijne jednostki w tym okresie(nie koniecznie sama panama, wcześniej i później też)( sof-y itd. się nie liczą). Czy ktoś ma jakieś zdjęcie lub wspomnienie które by potwierdzało ich używanie w armii? Nawet wśród rangersów się z tym nie spotkałem. Pytam raczej w ramach ciekawostki-zagwozdki. Praktycznie nie występowały, zwykłemu regularnemu wojsku wydawano patrolówki i hełmy. Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted December 19, 2017 Report Share Posted December 19, 2017 Podbijam. Rekuje ktoś obecnie gruntów z panamy? Quote Link to post Share on other sites
Gekon_1 Posted December 27, 2017 Report Share Posted December 27, 2017 Chodzi ci o grupy czy pojedyncze osoby ? Ja robię reko 75th Pułku, ale bardziej ogólnikowo od Panamy do Somalii. Quote Link to post Share on other sites
Hesh Posted January 4, 2018 Report Share Posted January 4, 2018 (edited) Grupy i ludzi ale pytanie już nieaktualne, bo dowiedziałem się już o co chciałem zapytać :icon_smile: Mimo wszystko warto wiedzieć czy ktoś to jeszcze robi. Edited January 4, 2018 by Hesh Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts