Drachenfein Posted September 16, 2013 Report Share Posted September 16, 2013 Witajcie koledzy i koleżanki. Otóż. Rozpadły mi się zawory w sztukach 3 i poszukuję, najlepiej zamiennika, może z innej firmy, który by pasował do maga Beretki KJW CO2. Jak zauważyłem w oryginalnych zaworach górnych od KJW jest tam badziewny plastik, który po prostu mi nie trzyma.....zapalniczka podziałała na krótko. Więc moje pytanie, czy ktoś zna inny patent na naprawę tego "cholerstwa" lub po prostu, ktoś już przetestował zawory innych firm, które są o niebo lepsze. Dzięki wielkie za odpowiedź i pomoc. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Nie ma jakiegoś patentu, oringi z magów ggaz do m9 nie wytrzymują ciśnienia co2. Co jest ciekawe, bo w magach ghk do ak gbb, zawory na oringach bez problemu trzymały co2. Pozostaje zakupić nowe, w gruncie rzeczy badziewne zawory. Bywają na serwisie u krakmanów, po 25zet. Dzwoń i pytaj. Poza tym, niepotrzebnie powieliłeś temat! Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts