thor_ Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Ktoś wie gdzie można kupić figurkową podstawkę a może ktoś ma i chce się pozbyć? Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 18, 2013 Report Share Posted September 18, 2013 Thor jeśli dalej mieszkasz w Gdańsku, to masz Rebela na Matejki 6, popytaj, może Ci sprowadzą. Quote Link to post Share on other sites
thor_ Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 Ściągnąć sobie burżuazyjną i imperialistyczna wersje to i owszem mogiem sam ;) Ale ja bardziej myślałem o swoich młodszych klonach a miałem kiedyś (jakieś 10 lat wstecz może dalej) polskie wydanie podstawki które było idealne wręcz dla wciągających się w tego typu rzeczy młodocianych. Niestety sprezentowałem kuzynowi i gamoń gdzieś posiał... Zresztą dostał też wtedy cały komplet Warhammera Fantasy Role Play-a ze wszelkimi dodatkami... ehhh nie ma jak być dobrym starszym kuzynem... Dlatego reasumując poszukuję polskiej wersji podstawki. Quote Link to post Share on other sites
Arthur Currie Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Zapytaj się kogoś ze znajomych trójmiejskich RPGowców (tych na kulki) czy nie mają przypadkiem. Bo mogą mieć. Quote Link to post Share on other sites
Ijet Posted November 9, 2013 Report Share Posted November 9, 2013 (edited) Nie czyta PW, nie pisze... Nie chce już robocików? :icon_wink: Edited November 9, 2013 by Ijet Quote Link to post Share on other sites
Nephilim72 Posted January 28, 2014 Report Share Posted January 28, 2014 Nie czyta PW, nie pisze... Nie chce już robocików? :icon_wink: oferta jeszcze aktualna? Quote Link to post Share on other sites
byk-seba Posted February 2, 2014 Report Share Posted February 2, 2014 Witam, mam na sprzedaż podwójny zestaw BattleTech zdjęcia w linku tutaj :) pozdrawiam Seba Quote Link to post Share on other sites
Tips Posted February 4, 2014 Report Share Posted February 4, 2014 Witam, mam na sprzedaż podwójny zestaw BattleTech zdjęcia w linku tutaj :icon_smile: pozdrawiam Seba Proszę o PW z info ;D Quote Link to post Share on other sites
justan Posted August 7, 2014 Report Share Posted August 7, 2014 Ja też mam, ale nie na sprzedaż, a do ewentualnej wymiany - o ile aktualne...? _____________ opieka seniora porady dla najbliższych Quote Link to post Share on other sites
roman1801 Posted January 13, 2015 Report Share Posted January 13, 2015 też jestem zainteresowany Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts