alyjen Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 (edited) Hej, szukam tego celownia. Google kieruje mnie do Amazonu albo sklepu Magpula a te łajzy nie wysyłają poza USA, wszystko co znalazłem na ebay też wysyłka tylko do USA ma ktoś pomysł gdzie można kupić oryginalnego MBUSa (nie wersję PTS)? około 100usd + opłaty to nie tak źle w porównaniu do cen wersji PTS w naszym kraju Edited September 19, 2013 by alyjen Quote Link to post Share on other sites
Szelma1981 Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Kup PTSa na WGC Shop innej rady nie ma o ile jeszcze cokolwiek dorwiesz. Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Brownells miewa, wartość towaru jest poniżej 100USD, więc nie trzeba mieć certyfikacji eksportowej. Quote Link to post Share on other sites
alyjen Posted September 20, 2013 Author Report Share Posted September 20, 2013 znalazłem też tutaj http://www.military.pl/magpul-mbus-przyrzady-celownicze-czarne_10016t cena ok jak za oryginał, ale na zdjęciach widać PTS nic tam trzeba będzie się z tym przespać przez weekend Quote Link to post Share on other sites
kfercik Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Swoją drogą, cena za kawałek polimeru i kilka sprężynek jest powalająca... Quote Link to post Share on other sites
Vilreen Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 A próbowałeś przez naszych kochanych przyjaciół importujących rzeczy ze stanów za prowizję? :) Quote Link to post Share on other sites
alyjen Posted September 24, 2013 Author Report Share Posted September 24, 2013 dałem sobie siana na razie, za ułamek ceny nabyłem w komisie replikę zestawu typu KAC (coś jak do defendera dają) prosta, nie zniszczona, spełnia swoje zadanie a kasę przeznaczyłem na coś bardziej przydatnego Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts