cheetah-r Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Witam. Od jakiegoś czasu zastanawiam się nad zakupem karabinu snajperskiego do ceny max 3000zł ale chcę kupić replikę w polskim sklepie, lecz nie wiem dokładnie jaką. Na razie myślałem nad tym (tak chcę springa(ten jest fajny bo ma też zmianę na gaz)) http://gunfire.pl/product-pol-1152200958-Sprezynowa-replika-karabinu-M200-TAN.html głównie chodzi mi, by była dobra w stocku. Czy jest jakiś polski sklep z takowymi karabinami i czy ta replika jest dobra? Link to post Share on other sites
Milski Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 To twoja pierwsza replika? Bo jeżeli tak to sobie odpuść to cudo, wydasz 2500, raz strzelisz spudłujesz i zanim przeładujesz dostaniesz serią z AEG'a, kilka razy powtórzy się ten scenariusz zrazisz się do airsoftu ,a i z sprzedaniem tej repliki będziesz miał problem. Jeżeli nie przemyśl kupno takiej długiej "włóczni", ciężko biega się z repliką która ma około 110 cm a ta ma więcej a po za tym waga, chyba że lubisz przesiadywać przez całe spotkanie w jednym miejscu. Do tego koszt repliki bocznej, ceny części do M200, ja bym skłaniał się do bardziej popularnych i tańszych springów. Link to post Share on other sites
arek2xl Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 Milski dobrze gada możesz za tą cenę zbudować dobry karabin wyborowy AEG i myślę będziesz bardziej zadowolony niż z spring'a. Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 19, 2013 Report Share Posted September 19, 2013 To nie jest dział poświęcony karabinom wyborowym. Zamykam. Link to post Share on other sites
Recommended Posts