Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

G&G Combat Machine CM16 M4 Raider Long - zmodyfikowany. Opłaca się?

Recommended Posts

Witam serdecznie, widząć mnogość tematów "opłaca się?" trochę się uspokoiłem, że nie jestem z problemem sam. Mianowicie, jako zupełnie nowy pasjonat ASG chciałbym zadać pytanie starym wyjadaczom. Mam możliwość kupienia nowej "broni" z pewnym tuningiem i nie wiem czy mi się to opłaci czy też nie?

Karabinek: G&G Combat Machine CM16 M4 Raider Long

Modyfikacje:

- Precyzyjna lufa - Phrometeus (nie wiem czy jest dobra czy nie? Kiedyś ktoś mi wspominał o Systemie)

- Hop up - Systema

- wymienione kable w GearBoxie na inne jakieś...

- tłok deep fire z tytanu i stali

Cena za to wszystko to 900 zł z czego Karabinek jest zupełnie nowy (przestrzelany testowo - 20 kulek)

Kompletnie się na tym nie znam... Czy jest to dobra oferta znajomego czy raczej kiepska? Liczę na waszą dobrą radę :).

Dziękuję i pozdrawiam.

Weż pod uwagę to że ten karabinek jest cały z plastiku, co nie jest dobrym pomysłem. Lecz samo G&G samo w sobie ładnie strzela, mój znajomy wygrał takiego w jakimś konkursie lecz metalowego, z wyglądu dobry, strzelał też ładnie jak na swoje fps, ale wracajac do twojego to mógłbyś kupić tej cenie nówke od Evolution Airsoft.

Oo dziękuję bardzo za podpowiedź, czyli te modyfikacje włożone w ten karabinek nie sprawiają, że jest on jakiś szczególny? Przejrzę z pewnością ofertę od Evolution Airsoft, chociaż wczoraj cały dzień czytałem forum i ktoś bardzo polecał karabinek M4 od KWA, może to byłby lepszy wybór? Czy tu rozchodzi się o wykonanie między ABS a Full Metal?

Oo dziękuję bardzo za podpowiedź, czyli te modyfikacje włożone w ten karabinek nie sprawiają, że jest on jakiś szczególny? Przejrzę z pewnością ofertę od Evolution Airsoft, chociaż wczoraj cały dzień czytałem forum i ktoś bardzo polecał karabinek M4 od KWA, może to byłby lepszy wybór? Czy tu rozchodzi się o wykonanie między ABS a Full Metal?

Z grubsza chodzi o to, że legendarna seria emek KWA posiada "niezniszczalny" gearbox, dobre spasowanie stockowych części wewnętrznych a karoserią nie straszy.

Z tym, że:

Wersja metalowa dostępna jest tylko z drugiej ręki. Cene wysokie a pozycja do negocjacji kiepska (zazwyczaj szybko znajdzie się ktos, kto jest skłonny zapłacić z grubsza tyle ile chce Sprzedający).

Wersja z plastikowym "lower receiver" nie spotkala się już z tak entuzjastycznym przyjęciem.