Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

CM.028 czy CM.031

Recommended Posts

Z tego powodu mój poprzedni ogólny temat o zakładaniu pola został zamknięty, będę zmuszony oddzielać pytania do każdego z działów. Zastanawiam się nad kupnem 20 sztuk broni na komercyjne pole asg. I poszukuje broni która się nie będzie rozpadać w rękach amatorów wrażeń i która będzie w stanie służyć na tyle długo aby zwróciła się sama a potem mogła jeszcze coś zarobić. Po przeszukaniu forów doszedłem do wniosku że w dość rozsądnej cenie są Cm.028 i Cm.031. Co byście mi mogli o nich powiedzieć. Czy były by odpowiednie na takie rozgrywki?

Czytałem Twój poprzedni temat i tak w skrócie mogę powiedzieć jedno. Nie zbadałeś rynku. W Twoich okolicach działają pola AS prowadzone przez wieloletnich maniaków którzy mają pojęcie także nie wiem jak chcesz się przebić. Nie licz na to ,że zarejestrujesz się na forum i ludzie za friko odwalą biznes plan. Takie inicjatywy lepiej planować lokalnie, sprawdź to forum http://www.airsoft.podlasie.pl/ zbadaj swoje szanse na biznes bo chyba nie do końca to przemyślałeś. Dział "Jak zacząć?" przeznaczony jest dla początkujących maniaków a nie dla ludzi którzy chcą robić interesy. Ja również zamykam ten temat, mam nadzieję ,że dogłębnie wyjaśnilem w czym rzecz. W razie wątpliwości proszę o PW.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...