Hitmanek Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Z tego powodu mój poprzedni ogólny temat o zakładaniu pola został zamknięty, będę zmuszony oddzielać pytania do każdego z działów. Zastanawiam się nad kupnem 20 sztuk broni na komercyjne pole asg. I poszukuje broni która się nie będzie rozpadać w rękach amatorów wrażeń i która będzie w stanie służyć na tyle długo aby zwróciła się sama a potem mogła jeszcze coś zarobić. Po przeszukaniu forów doszedłem do wniosku że w dość rozsądnej cenie są Cm.028 i Cm.031. Co byście mi mogli o nich powiedzieć. Czy były by odpowiednie na takie rozgrywki? Link to post Share on other sites
Buniek92 Posted September 24, 2013 Report Share Posted September 24, 2013 Czytałem Twój poprzedni temat i tak w skrócie mogę powiedzieć jedno. Nie zbadałeś rynku. W Twoich okolicach działają pola AS prowadzone przez wieloletnich maniaków którzy mają pojęcie także nie wiem jak chcesz się przebić. Nie licz na to ,że zarejestrujesz się na forum i ludzie za friko odwalą biznes plan. Takie inicjatywy lepiej planować lokalnie, sprawdź to forum http://www.airsoft.podlasie.pl/ zbadaj swoje szanse na biznes bo chyba nie do końca to przemyślałeś. Dział "Jak zacząć?" przeznaczony jest dla początkujących maniaków a nie dla ludzi którzy chcą robić interesy. Ja również zamykam ten temat, mam nadzieję ,że dogłębnie wyjaśnilem w czym rzecz. W razie wątpliwości proszę o PW. Link to post Share on other sites
Recommended Posts