GnIoTeK Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Witam. Mam pytanie. Polecacie może gogle lub maski z http://www.taniemilitaria.pl ? Jeśli tak to proszę o link do tych produktów :) ! Link to post Share on other sites
arend Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Peltory i SRC można bezpiecznie użytkować. Jednak ze względu na reputację sklepu nie polecę w nim zakupów. Link to post Share on other sites
GnIoTeK Posted September 28, 2013 Author Report Share Posted September 28, 2013 Czyli nie polecacie tam kupowac... Bo kurdee potrzebuje kupić maske ze szybą.. lub same jakieś dobre gogle ! Link to post Share on other sites
Fort Posted September 28, 2013 Report Share Posted September 28, 2013 Poszukaj hamerykańskiego demobilu. A o tym jaki konkretnie gogle, to ja znalazłem w 30 sekund w tym dziale 2 tematy. I po problemie. Link to post Share on other sites
GnIoTeK Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 To podaj linki. Link to post Share on other sites
leriander Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Wpsiz w google to ci wyskoczy. Jak chcesz dobre gogle to polecić mogę ESS NVG. Link to post Share on other sites
Fort Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 :google: Tam wszystko znajdziesz. Poza tym w dziale wciąż jest pierdyliard tematów o tym samym. Czy tak ciężko poszukać? Tam nawet są wymienione konkretne modele. Co więcej, linki nawet podają! No normalnie niemożliwe! Masz już wymienione konkretne modele, czy tak trudno wpisać to w przeglądarkę? Najwyżej pokażesz link do tego co znalazłeś, i ktoś ci powie czy to dobry wybór, czy nie i tyle w temacie. Link to post Share on other sites
GnIoTeK Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Nie będe dawał za gogle 300zł.. A za oczy ile dasz? 100zł? Zapoznaj się z tematami przyklejonymi. To nie jest dział przyjazny leniwym użytkownikom. Buniek92 Link to post Share on other sites
polskiniko Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Nie będe dawał za gogle 300zł.. To kup okulary z atestem, jeśli nie chcesz dużo wydać, gogle mają to do siebie, ze za dobre, trzeba tak samo dobrze zapłacić :) Link to post Share on other sites
Fort Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Niko, za dobre okulary też trzeba trochę zapłacić. Ale oczu nie kupisz. Link to post Share on other sites
GnIoTeK Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 Poczytałem nooo iii polecacie ? http://armyworld.pl/product-pol-1484-Gogle-Defender-Balistyczne-Wojskowe-Bolle-Oryginal-Nowe-Zestaw-Szybek-.html Troszkę śmiesznee ale wole w takich biegać niż w żadnych :) I jeszcze jedno pytanie. Ponieważ kupuje replike http://www.taiwangun.com/rk-05-full-metal-boyi too mam kupić do niej jakaś gumkę Hop-Up ? bo ja wgl jestem świeżak w tych sprawach.. Link to post Share on other sites
klamot Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Ja za ESS dałem 70zł, używane ale 99% jak nowe. Cena całkiem przyjazna. Link to post Share on other sites
leriander Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Chłopie jak się o gumkę pytasz, to chyba z podwórka ten temat napisałeś. Idź poczytaj podpięte tematy, tam jest praktycznei wszystko co potrzeba nowym, potem sie najwyżej można upewnić. Link to post Share on other sites
GnIoTeK Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 No ale z tą gumką mi chodzi czy od razu mam dokupić czy po jakimś czasie ? Link to post Share on other sites
leriander Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Ja zmieniam od razu przy zakupie. Link to post Share on other sites
MarekMac Posted September 29, 2013 Report Share Posted September 29, 2013 Gogle, które podlinkowałeś to porządne gogle, ale bez hełmu śmiesznie się w nich wygląda (są diablo szerokie) i parują (jak większość gogli). Na forum jest obszerny temat o walce z parą. Poszukaj w dziale o ochronie oczu. Jeśli zaś chodzi o gumkę to nie trzeba jej wymieniać, ale jest to zalecane. Link to post Share on other sites
GnIoTeK Posted September 29, 2013 Author Report Share Posted September 29, 2013 MarekMac właśnie o taką pomoc mi chodziło co do ostatnich pytań ! Dziękuję za pomoc można temat zamknąć/osunąć Link to post Share on other sites
Recommended Posts