Bischow Posted October 11, 2013 Report Share Posted October 11, 2013 Nie znalazłem tematu od który mógłbym się podpiąć, a widzę, że większość tematów tutaj dotyczy US Army (a przynajmniej takie mam wrażenie) dlatego pomyślałem, że może komuś poza mną przyda się temat, w którym będzie można zadać pytanie związane z wojskami brytyjskimi czy PSZ. I tu od razu moje pierwsze pytanie: Czy mógłby mi ktoś podać wymiary owijek brytyjskich? Z góry dziękuję za odp. Quote Link to post Share on other sites
Nurglitch Posted October 12, 2013 Report Share Posted October 12, 2013 Długość górnej krawędzi: Rozmiar 3: 35cm Rozmiar 4: 40cm Rozmiar 5: 46cm http://www.sofmilitary.co.uk/bef-1937-gaiters-product,13847 Quote Link to post Share on other sites
Bischow Posted October 13, 2013 Author Report Share Posted October 13, 2013 Dzięki wielkie kolego, ale chodziło mi o owijki, nie opinacze ;) Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts