Jump to content
Search In
  • More options...
Find results that contain...
Find results in...

Wybór broni na start i mały problem.

Recommended Posts

Siemanko ! Jako że jest to mój pierwszy post na tym forum: Witam bardzo serdzecznie wszystkich użytkowników i administrację ! :icon_smile:

Do rzeczy. Od kilku tygodni moi koledzy powoli nabywają bronie do ASG. Sam bardzo chętnie zobaczyłbym jak to jest uczestniczyć w takich rozgrywkach. Mam dwa pytanka co do początku swojej przygody w ASG.

Po pierwsze to wybór broni. Mam na oku dwie repliki od firmy "Cyma". Pierwsza bron to http://gunfire.pl/pr...ego-CM028A.html a druga http://www.militaria..._)_g_p10735.xml Jaka jest wasza porada w kwestii obu replik ? A po drugie czy jeżeli mam wadę wzroku -1,50 i -1,75 to czy może to w jakiś sposób przeszkadzać w rozgrywce ? Pozdrawiam i z góry dziękuję za odpowiedzi.

PS. Jeżeli czyta to któryś z administratorów to moglibyście pomyśleć o systemie podkreślania ewnetualnych błędów w tekście. :icon_smile:

Edited by fcbm18

Jeżeli czyta to któryś z administratorów to moglibyście pomyśleć o systemie podkreślania ewnetualnych błędów w tekście. :icon_smile:

I może frytki do tego? Lenistwo się w młodzieżach zalęgło aż zęby bolą. I analfabetyzm wtórny też.

Repliki które wskazujesz są dobrze opisane na Forum i tylko leń chyba nie daje poszukać. "Nasza porada" znajduje się w części z tematami przyklejonymi i nazywa się:

Poradnik Maniaka - dla początkujących!

i jest regulaminowo obowiązkowy do przeczytania przed założeniem tematu. A tu widzę ani regulaminu działu ani poradnika leń nie przeczytał. Bo i po co, przecież książę napisał temat i powinno mu się wszystkie rzeczy potrzebne na tacy podać.

No to ekscelencji podaję:

-obie repliki różnią się tylko obudową. Mechanika jest ta sama

- wada wzroku będzie ci przeszkadzać dokładnie tak samo jak i w życiu codziennym. Tyle że trzeba będzie więcej na ochronę oczu wydać

- System podkreślania błędów nie jest ujęty w żadnych planach. Forum stawia na samodzielność i własne myślenie. Lenistwo jest tępione.

Ps już prywatnie ode mnie. Najsensowniej repliki kupować w sklepach renomowanych i polecanych na forum. Wtedy nie ma problemów z reklamacjami czy serwisem. Sklepu które polecamy znajdziesz w przycisku listwy menu.