kaczor3212 Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Witam wszystkich, niedawno zostałem posiadaczem repliki JG1138 kupioną na gunfire.pl i podczas strzelania zauważyłem pewien problem. Gdy wkładam magazynek do adaptera i zaczynam strzelać, co trzecia kulka jest wystrzelona przez piston. Sprawdziłem nie jest to wina magazynka, ponieważ gdy go wyciągam z repliki wypadają kulki co oznacza, że dobrze je podaje do komory. Z lufy nie wylatują kulki po prostu piston nie uderza w kulkę. Pilnię proszę o pomoc!! Dziękuję :D Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 GF nie przeprowadza przeglądu zerowego. poszerz gardło adaptera, a jak nie wiesz jak, oddaj im na gwarancję. Quote Link to post Share on other sites
kaczor3212 Posted October 18, 2013 Author Report Share Posted October 18, 2013 Właśnie też tak chciałem zrobić, ale zanim to zrobie, spróbuje poszerzyć gardło adaptera tak jak mówiłeś. Jeszcze jakby ktoś wytłumaczył dlaczego się tak dzieje byłbym bardzo wdzięczny. Quote Link to post Share on other sites
Bart_Forrester Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Jeżeli sam go spróbujesz poszerzyć i Ci się nie uda, to nie wiem, czy będzie tak kolorowo z gwarancją. Quote Link to post Share on other sites
kaczor3212 Posted October 18, 2013 Author Report Share Posted October 18, 2013 Na spokojnie, wziąłem pilnik 0,5 cm. Wyciągnąłem adapter i przy końcu przypiłowałem go. Na szczęście udało sie i teraz poprawnie strzela. Dzięki za pomoc :D Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts