tuqk7 Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 siemka jestem zielony i mam zamiar kupić replike głównie to http://gunfire.pl/product-pol-1152197992-Replika-karabinka-CM16-Carbine.html nadaje sie czy ma jakieś konkretne wady ?? (zależy mi na m4) Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted October 18, 2013 Report Share Posted October 18, 2013 Największa wada tej repliki to plastikowy korpus. Dołóż kapuchę i kup Evolutiona. Quote Link to post Share on other sites
MoreLike Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 (edited) A jeśli Ci plastikowy korpus nie przeszkadza to bierz śmiało, sprawdź też jak wygląda Twoje środowisko pod względem typu strzelanek CQB czy zielona, bo u mnie z Evolution, o ile nie jesteś super pro byłbyś, jak mięso armatnie [mało fps - słaba moc przebicia kulek ;-)] jeśli macie dużo cqb to evolution będzie spoko, Combat machiny dają bardziej przyzwoite osiągi w stocku, chyba że Ci przeszkadza to body. Ja osobiście sam musiałem sie przekonać że plasticzane body nie jest złe :icon_razz: Edited October 20, 2013 by MoreLike Quote Link to post Share on other sites
Fort Posted October 20, 2013 Report Share Posted October 20, 2013 Albo kup sobie tą emkę, i z miejsca metalowy korpus do niej. I będzie igła. Ogólnie mogę ci powiedzieć, że plastikowe emki (szczególnie wersje z metalowymi ris'ami z przodu) mają tendencję do łamania się. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts