kiler113 Posted October 19, 2013 Report Share Posted October 19, 2013 (edited) Siemanko Mam problem z GB v2 VFC, GB siedział w Scarze, chciałem go włożyć do Mki jednak spust jest inny i nie wchodził w body, no wiec wziąłem spust z GB od Mki, włożyłem do VFC ale jest problem bo jest za krotki, jeżeli go docisnę ręka to dopycha kostkę ładnie do końca, jeżeli złoże GB, wszystko sie ułoży w otworach to wtedy spust jest za krótki o omyka z kostki Czy potrzebny jest jakiś inny spust czy co???? Edited October 19, 2013 by kiler113 Quote Link to post Share on other sites
stownd Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 (edited) Dużo zależy od tego czy body i spust tej emki sa kompatibilne ze standardem Tokyo Marui. Gearbox v2 VFC jest wykonany 100% na wzorcu TM, wersja użyta w SCARze ma tylko inna dysze (jest dłuższa niż w gb m4/m16) i prawdopodobnie mechanizm bolt catch. Zapewne body albo spust (albo to i to) jest niestandardowy. Edited November 14, 2013 by stownd Quote Link to post Share on other sites
puzel Posted November 14, 2013 Report Share Posted November 14, 2013 Podklej od dołu kostkę stykową. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts