GRO9NO Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Witam, Przeglądając różne repliki w różnych sklepach spotkałem się z różnicami w ilości fps tych samych modeli replik.Czy część sklepów zawyża fpsy by przyciągnąć kupujących?Wiem ,że chińczyk chińczykowi nie równy ,ale 40 fps różnicy to sporo.Jestem zainteresowany kupnem rk-01w.Taiwangun podaje 390 ,Zbrojownia 375 ,a Gunfire 350.Jak to jest naprawdę? Link to post Share on other sites
MarekMac Posted October 21, 2013 Report Share Posted October 21, 2013 Różnica wynika najpewniej z użycia do testów innych egzemplarzy. Repliki nie są robione idealnie, każda tak samo. Dodatkowo różne sklepy mogą róznie mierzyć. Jeden zmierzy pięć strzałów i poda średnią, drugi poda wynik maksymalny a trzeci minimalny. W każdym razie takimi błahostkami nie ma się co przejmować - wszędzie są takie same RK-01. Tak samo może być podana różna waga - jeden sklep pomierzy z magazynkiem, drugi bez, trzeci z magiem i z kulkami, a kolejny dorzuci jeszcze baterie. Link to post Share on other sites
GRO9NO Posted October 21, 2013 Author Report Share Posted October 21, 2013 Ok,dzięki.Temat do zamknięcia. Link to post Share on other sites
Recommended Posts