Zem Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 (edited) Witam Bardzo zależy mi na opini znawców tematu otóż chce zakupić buty pustynne które sprawdzą się zarówno w urzytkowaniu cywilnym [Zima] jak i do asg , dodam że wchodzą w gre buty tylko pustynne i nie treki , coś ala to : http://www.uscamo.pl...inal-Nowe-.html tyle że po pierwsze LeBock nie ma dla mnie rozmiaru nigdzie tzn (43) a po 2 przeczytałem że buty strasznie obcierają nawet po roku urzytkowania. Dziękuje z góry za każdą odpowiedź . Limit cenowy - 250 max Edited October 23, 2013 by Zem Quote Link to post Share on other sites
Nocny Jastrząb Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Witam; Ja użytkuję nowe Magnumy Cobra pustynne http://www.butybojowe.pl/produkt/magnum-cobra-8-0-v1-desert-nowosc Cena trochę wyższa ale można dogadać się z właścicielem sklepu na jakiś rabat. Chciałem kupić Starforce Combat desert bo tańsze ale też problem z rozmiarówką, w sumie to niewiele dołożyłem i mam nowe Magnumy. Buty spisują się póki co znakomicie, wyglądają na wytrzymałe, na pewno są wygodne i nie obcierają. Mają jeden minus, który stwierdziłem zaraz po zakupie - nie mają systemu szybkiego wiązania i trzeba poluźnić sznurówki żeby buty założyć (trochę czasu to zajmuje). Później doczytałem gdzieś na necie że to jest zaleta, bo posiadają jakiś specjalny system wiązania, który lepiej trzyma stopę. Do butów dokupiłem sobie też impregnat z Magnuma, który powoduje że buty nie wchłaniają wody, to będzie dobre na zimę i śniegi. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów ;) Quote Link to post Share on other sites
Viader Posted January 27, 2014 Report Share Posted January 27, 2014 Witam; Ja użytkuję nowe Magnumy Cobra pustynne http://www.butybojow...1-desert-nowosc Cena trochę wyższa ale można dogadać się z właścicielem sklepu na jakiś rabat. Chciałem kupić Starforce Combat desert bo tańsze ale też problem z rozmiarówką, w sumie to niewiele dołożyłem i mam nowe Magnumy. Buty spisują się póki co znakomicie, wyglądają na wytrzymałe, na pewno są wygodne i nie obcierają. Mają jeden minus, który stwierdziłem zaraz po zakupie - nie mają systemu szybkiego wiązania i trzeba poluźnić sznurówki żeby buty założyć (trochę czasu to zajmuje). Później doczytałem gdzieś na necie że to jest zaleta, bo posiadają jakiś specjalny system wiązania, który lepiej trzyma stopę. Do butów dokupiłem sobie też impregnat z Magnuma, który powoduje że buty nie wchłaniają wody, to będzie dobre na zimę i śniegi. Pozdrawiam i życzę udanych zakupów :icon_wink: A jak teraz spisują się te buty? Zastanawiam się nad nimi. Quote Link to post Share on other sites
ekspert1234 Posted February 6, 2014 Report Share Posted February 6, 2014 Poleca kolega je na zimowy klimat czy nie nadają się.?? Quote Link to post Share on other sites
Fokuz Posted February 10, 2014 Report Share Posted February 10, 2014 Jedne z tańszych Star Force II, mam je już 5 rok i jeszcze się nie zniszczyły.W zimę wszystko zależne od skarpety jaką założysz. Szczerze to w wysokim śniegu to się nie sprawdza, zwykłe chodzenie w zimę - tak jak najbardziej. Budowa buta prosta jak cep - wielkich komfortów nie oczekuj.Włożenie wkładki żelowej to koryguje. Jeżeli nie musza być pustynne sprawdź mój post z butami merrel chameleon Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts