Widmox Posted October 23, 2013 Report Share Posted October 23, 2013 Siemanko :] Mam pytanie dotyczące tej snajperki - http://www.militaria.pl/double_eagle/karabin_snajperski_m59_sniper_rifle_(m59a)_g_p16195.xml Chodzi mi o jej ulepszenie , a dokładnie o sprężynę (zwiększenie fps'ów ) Mógłby mi któś doradzić odnośnie zakupu sprężyny lub innych części ? Link to post Share on other sites
DobryDobrodziej Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Witam, to jakaś wariacja w około Warriora L96, więc może części, którymi tuninguje się Well'e byłyby pomocne i tutaj, ale na to pytanie najpewniej znajdziesz odpowiedź w dziale poświęconym właśnie wspomnianej replice (Warrior L96). Ogólną zasadą tuningu takich replik jest wymiana komory HU, lufy wewnętrznej oraz zespołu cylindra i spustu. Dobre części robi PDI, a tańsze odpowiedniki takowych ma w swojej ofercie AirsoftPro. Wszystkie te komponenty są chyba w deltashopie. Link to post Share on other sites
B3Lf öÖö (LastSniper) Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 Mam pytanie dotyczące tej snajperki To nie jest "snajperka" Link to post Share on other sites
raziel Posted November 29, 2013 Report Share Posted November 29, 2013 mam m59 tuning to wymiana całego zestawu cylindra a na gunfire za 150zł bodajże jest cały zestaw i masz 550fps Link to post Share on other sites
adidi Posted April 5, 2014 Report Share Posted April 5, 2014 (edited) Siema jestem nowy raziel a podałbyś linka do tego zestawu? bo nie mogę znaleźć :( Tak wgl ,, snajperka'' na gunfire jest warta 240 zł warto ją kupić i zainwestować w nią troszeczkę? A może tak zainwestować w dodatkowe lekcje języka polskiego ? verb007 Edited April 5, 2014 by verb007 Link to post Share on other sites
Recommended Posts