siwy123 Posted October 24, 2013 Report Share Posted October 24, 2013 Witam mam problem iż teraz jak i na jesień strzelam z mojej beretty i z początku ogień idzie prawidłowo jak i blowback lecz po wystrzeleniu nie całego magazynka replika strzela czasami ogniem ciągłym jak nie powinno być. Proszę o pomoc. Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 spróbuj postrzelać z wiekszymi odstepami miedzy strzalami np 10 sek. Najprawdopodobniej zamarza Ci replika. Jak nie pomoze to uzyj innego gazu. Mi np beretta syfoni strasznie teraz na abbeyu a na ultraair spokojnie da sie wywalic półtora maga. Quote Link to post Share on other sites
Mendi Posted October 25, 2013 Report Share Posted October 25, 2013 Przymarzają ci drobne elementy mechaniczne. Możliwe, ze masz nieszczelną uszczelkę górną w magu i gaz wali na machanizm, a dwa - ta pora roku już replikom na ggaz raczej nie służy. Quote Link to post Share on other sites
siwy123 Posted October 26, 2013 Author Report Share Posted October 26, 2013 No spoko tylko taki efekt jest nawet w lato. Quote Link to post Share on other sites
MacKraw Posted October 27, 2013 Report Share Posted October 27, 2013 No to inny gaz i większe odstępy między strzałami i sprawdź tą uszczelkę- jeśli jest uszkodzona to można ją kupić za 9 złoty w specshopie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts