małpetti Posted October 30, 2013 Report Share Posted October 30, 2013 Czy ktoś używał już takich magów do ca25 i pochodnych? Pytam, bo ja właśnie kupiłem sobie kilka takich i żaden nie pasuje mi do gniazda w ca-25 - są ciut za szerokie od strony kulek i nie wiem czy to coś z samymi magami czy repliką :) Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted October 31, 2013 Report Share Posted October 31, 2013 Mam i u mnie wchodzą, ale niestety są podpiłowane. Aczkolwiek na szerokość u mnie są ok, tylko przednie czoło magazynka trzeba było podpiłować. Quote Link to post Share on other sites
małpetti Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 Tak, tak - umie identycznie, nie wiedziałem jak to sprecyzować :) Spoko - jutro biorę się za pilnik. Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Tylko nie przesadź z tym podpiłowaniem, żeby dziury w skorupie nie zrobić ;) Co prawda nie ja piłowałem moje magi, bo spiłowane już kupiłem, ale w jednym miałem taki przypadek. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts