Bat_Sirius Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Przeglądając zdjęcia m249 u Krakmanów, zauważyłem ciekawą optykę, a dokładniej Spectera OS4x, a przynajmniej tak wygląda, bo Specter DR to to nie jest. Od sklepu dostałem jedynie informację, że jest to replika, ale nie ma jej na stanie i nie wiadomo kiedy będzie. Ktoś je widział? Miał z nimi styczność? Wie gdzie można takowe dorwać? http://www.taiwangun.com/pj249-para Quote Link to post Share on other sites
karol_alasz Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 Najpewniejszy będzie import.Kilku kolegów "tutejszych" sprowadza... Można też samemu-rsov,ehobbyasia itd... Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 Och proponuję porównać elcany dostępne w sklepach z tym widocznym na zdjęciu krakmana. Specterów DR jest pełno, a na zdjęciu widzę ewidentnie coś podobnego do wersji, którą zakupili Brytyjczycy. Quote Link to post Share on other sites
SnajperSWD Posted November 2, 2013 Report Share Posted November 2, 2013 http://gunfire.pl/product-pol-1152196546-Luneta-1-4-x-32-E.html Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted November 2, 2013 Author Report Share Posted November 2, 2013 Jak już pisałem, nie chodzi o Elcana Specter DR, tylko o lunetę siedzącą na tym minimi. <--- zestawiłem je razem Quote Link to post Share on other sites
slepy Posted November 3, 2013 Report Share Posted November 3, 2013 Ciekawe, nigdy nie widziałem repliki tego modelu. Może się pomylili i to wcale nie jest kopia, ktoś z własnej kolekcji założył tylko na replikę do zdjęć? W wielu sklepach się przewijają Spectery, ale tylko w wersji DR. Quote Link to post Share on other sites
Bat_Sirius Posted November 3, 2013 Author Report Share Posted November 3, 2013 Dokładnie stąd i moje zdziwienie. Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts