jankes97 Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 witam. mam pytanie bo jestem zainteresowany kupnem pewnej repliki ale nie mogę nigdzie znaleźć jej opisu ani opini. dużo słyszałęm pozytywnych opini na temat giet od JG. jeżeli jest ktoś posiadaczem lub strzelał z tej broni to prosił bym o opinię :D http://www.taiwangun.com/608-sl84-jg Quote Link to post Share on other sites
Nath Posted November 6, 2013 Report Share Posted November 6, 2013 Zerknij do tematu o G36 JG, flaki te same co tam tylko buda inna. Quote Link to post Share on other sites
alleStandard_pl Posted November 11, 2013 Report Share Posted November 11, 2013 Opinie na temat tej repliki są dosyć pozytywne,wiec jeżeli zastanawiasz się nad jej kupnem to moim zdaniem warto. A w jakiej jest cenie jeżeli można wiedzieć? Quote Link to post Share on other sites
Powała Posted November 12, 2013 Report Share Posted November 12, 2013 (edited) (...) A w jakiej jest cenie jeżeli można wiedzieć? Jeśli już umiesz czytać i poznałeś już cyfry, to wystarczy otworzyć link wstawiony przez Jankesa i jak na dłoni widać 577,15 zł. :sciana: Edited November 12, 2013 by Powała Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts